Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ Γ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΕΜΠ και ΕΚΠΑ!

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων με 24άωρη απεργία αύριο Παρασκευή, και τη συμμετοχή στην 48άωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία για Δευτέρα και Τρίτη, αποφάσισαν πριν από λίγο οι Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Διοικητικών Υπαλλήλων.

Νέα Γενική Συνέλευση που θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις μας έχει οριστεί για την Δευτέρα 02/12/2013 και ώρα 10.00GR.


Στο ΕΚΠΑ πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία ήταν πρωτοφανής, με περίπου 1.000 συναδέλφους να δίνουν το παρών στην κρίσιμη αυτή Γενική Συνέλευση... Μάλιστα επειδή η απόφαση των συναδέλφων του ΕΜΠ προηγήθηκε χρονικά, συνάδελφοι μετέβησαν για να παρέμβουν και να ενημερώσουν τη συνέλευση του ΕΚΠΑ για το αποτέλεσμα αυτό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν κοινή γραμμή, πράγμα που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Ο συνάδελφος Βασίλης Μπαγρής μίλησε αμέσως μετά στην κάμερα του newsit.gr έξω από το ΕΚΠΑ...Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η κατάληψη των Φοιτητικών Συλλόγων σε 5 από τις 9 σχολές του Ε.Μ.Π. μέχρι την Τρίτη, ημέρα που θα γίνουν νέες Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου