Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Μ.Π. 21/10/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔIOIKHTIKOY ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ Ε.Μ.Π.

Ζωγράφου 21/10/2013




ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Προκηρύσσουμε νέα απεργία έως και την Παρασκευή 25/10/2013. Απαιτούμε, καμία απόλυση – διαθεσιμότητα εργαζόμενου, να ανακληθεί άμεσα η ΚΥΑ για τις διαθεσιμότητες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και η ηλεκτρονική πλατφόρμα ηλεκτρονικής απογραφής.

Ορίζουμε νέα Γ.Σ την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Εμμένουμε στην απόφαση μας της προηγούμενης Γ.Σ. και δεν προχωρούμε σε καμία ατομική υποβολή στοιχείων στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, με βάση και τις γνωμοδοτήσεις των νομικών κ.Κατρούγκαλου και κ. Τσίπρα.

Όλοι οι συνάδελφοι (μοριοδοτούμενοι ή μη) δηλώνουμε υπεύθυνα και ενυπόγραφα ότι βρισκόμαστε σε απεργία και δεν συμμετέχουμε στη διαδικασία ατομικής απογραφής και σε οποιαδήποτε άλλη διοικητική πράξη. Παράλληλα συλλέγουμε και ατομικές υπεύθυνες δηλώσεις μη απογραφής για όσους συναδέλφους το επιθυμούν.

Συγκεντρωνόμαστε στα Προπύλαια στις 2 μ.μ, σήμερα Τρίτη 22/10, μαζί με το σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ, και συμμετέχουμε σε πορεία διαμαρτυρίας έως τη Βουλή. Παραμένουμε στο Σύνταγμα και διαδηλώνουμε ενάντια στην ψήφιση της τροπολογίας που ποινικοποιεί τη μη ατομική απογραφή.

Η συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων με το Συμβούλιο Ιδρύματος του ΕΜΠ να πραγματοποιηθεί εντός του χώρου του πολυτεχνείου, και η συνάντηση να είναι ανοικτή στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου